A G.I.C. Kft-t 1990-ben alapították magyar mérnökök és kutatók. Több kollégánk dolgozott előzőleg egyetemeken és kutatóintézetekben. A cég székhelye Budapesten, a laboratóriumok és a szerelőműhely a bakonyszentlászlói telephelyünkön találhatók. A vállalat az MSZ EN ISO 9001:2009-es minőségbiztosítási szabványoknak megfelelően működik, valamint az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványnak megfelelő környezetközpontú irányítási rendszert működtet. . A G.I.C. Kft. a Paksi Atomerőmű Zrt. minősített beszállítója. Cégünk innovatív technológiái több díjat és elismerést kaptak, üzleti partnereink között számos hazai és külföldi vállalat megtalálható.

Tevékenységi körünk

A G.I.C. Kft. fő tevékenységi köre az alkalmazott ipari kutatás-fejlesztés. Ipari partnereink műszaki problémáinak megoldására fejlesztünk ki elsősorban környezetvédelmi jelentőségű elektrokémiai és vegyipari technológiákat és berendezéseket. Mivel egyik fő partnerünk a Paksi Atomerőmű Zrt., legtöbb technológiánk és termékünk kapcsolatban áll az energetikával és a környezetvédelemmel is.
Az elmúlt években számos innovatív berendezést és technológiát fejlesztettünk. Ezeket a cég folyamatosan gyártja illetve hozzájuk kapcsolódóan szolgáltatásokat is nyújt. A G.I.C. Kft-nek saját laboratóriuma és szerelőcsarnoka van, ahol berendezéseinek prototípusait gyártani, illetve tesztelni tudja. Nagyobb kivitelezési projektek esetén cégünk alvállalkozókat von be a munkába.

Nyertes pályázataink

Természetesen a G.I.C. Kft. is megpróbálja kihasználni a manapság adódó kedvező Európai Uniós és hazai pályázati lehetőségeket. Az utóbbi években önállóan megpályázott és már megvalósult projektjeinkről itt olvashat.
A 2006-os INNOREG pályázat 4. intézkedésének keretében frissítettük elektroanalitikai műszerparkunkat és az elnyert támogatási összegből vettünk egy TraceLab50 típusú voltammetriás nyomelem analizátort. A berendezést 2006-ban helyeztük üzembe. A műszer részletes leírása itt található.